Tkaciuk: Dacă or învinge cei incoruptibili – înseamnă că avem o țară care nu se vinde

„Căile noastre s-au despărțit între Patria vândută, politicieni corupți și cei care nu face comerț cu ceea ce are mai scump – cinstea și convingerile”, a declarat la marșul „Calea Dreptății” Mark Tkaciuk.

„Dacă vor câștiga cei incoruptibili – înseamnă că vor putea apăra ceea ce avem mai scump: cetățenii și drepturile lor. Dacă vor învinge cei incoruptibili – înseamnă că vom avea tehnologii moderne, școli, spitale, muzee și biblioteci. Dacă vor câștiga cei incoruptibili – înseamnă că vom avea lege și dreptate. Înseamnă că va apărea o țară care nu se vinde. Altfel nu poate fi. Altfel deja a fost. Ajunge! Nu mai cedăm! Noi nu vom capitula. Pentru că noi nu ne vindem!”, a conchis Tkaciuk.

Sâmbătă, 3 iulie, Congresul Civic a desfășurat o acțiune de amploare numită generic „Calea Dreptății”, pentru a demonstra că „în această țară sunt oameni care cred în valorile adevărate – dreptate, sinceritate, dragoste și procreare, valori care nu se vând”.

Anterior, Mark Tkaciuk a îndemnat cetățenii Moldovei să nu-i mai compătimească și să nu le facă jocul reprezentanților formațiunilor parlamentare, care contribuie la sărăcirea poporului. Potrivit lui, deputații sunt rupți de realitate și nu cunosc cum trăiesc oamenii simpli.

Лента новостей