Ala Reajeva: Am votat pentru dezvoltarea medicinei și educației, pentru ca acestea să fie calitative și accesibile

Candidatul la funcția de deputat din partea „Congresului Civic” Ala Reajeva, doctor în științe medicale, medic, voluntar al Centrului COVID-19, numărul doi în lista candidaților, a votat în cadrul alegerilor parlamentare anticipate pentru dezvoltarea sistemului ocrotirii sănătății și educației, pentru ca acestea să devină o prioritate pentru stat, devenind calitative și accesibile pentru fiecare locuitor din Moldova.

„În primul rând, vreau să spun că votul meu nu s-a vândut, iar azi eu am votat pentru modernizare, pentru progres în țara noastră. Să avem medicină, educație, accesibile pentru toată lumea și la un nivel înalt”, a spus candidatul la funcția de deputat.

În Moldova, după alegeri, a adăugat ea, trebuie să fie instaurată o atmosferă „ca să nu fim împărțiți după limba în care vorbim, după naționalitate sau locul unde noi locuim, să fim prieteni cu toți vecinii noștri, iar statul să aibă grijă de copii, de pensionari, oamenii cu dizabilități, să trăim în pace, să avem un viitor prosper în țara noastră și copiii să fie educați alături de părinții lor”.

„Eu doresc la toată Moldova succese în ziua de astăzi și să facă o alegere corectă pentru viitorul nostru, să putem reanima țara noastră și să nu mai avem corupție”, a conchis Ala Reajeva.

Facebook – https://www.facebook.com/CongresulCivic

Telegram – https://t.me/CongresulCivic

Instagram – https://instagram.com/congresul_civic

Лента новостей