Viorel Cibotaru: Congresul Civic schimbă tabloul partidelor de stânga

Partidul Congresul Civic de mai mult timp a fost ignorat de anumite mass-media, deși, potrivit analistului Viorel Cibotaru, formațiunea politică merită o discuție mai minuțioasă, deoarece schimbă tabloul partidelor de stânga. Despre acest lucru el a declarat în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” la TV8.

«Spre regret, Congresul Civic este obstrucționat de anumite mass-media, mai ales acelea, care aparțin anumitor holdinguri. Acest partid a intrat în politică foarte decent, în sensul desfășurării activităților sale», a declarat analistul. 

«Congresul Civic schimbă tabloul a ceea ce noi înțelegem despre partidele pro-ruse sau partidele de stânga. Din această cauză ei ar merită o discuție mai mare», a mai spus Cibotaru.  

Totodată, potrivit candidatului la funcția de deputat din partea Congresului Civic, Iurie Muntean, formațiunea politică în mare parte este preocupată de un singur lucru: «Pe noi acum ne interesează un lucru: să ajungem la cât mai mulți cetățeni cu Planul nostru de acțiuni».

«Noi suntem unicul partid care nu doar vorbește despre problemele cu care se confruntă țara, ci venim cu Planul de acțiuni care conține obiective și sarcini clare, descrierea resurselor necesare. El conține pași concreți cu modele, cu instrumente ș.a.m.d» a declarat Muntean. 

Лента новостей