Alătură-te Congresului Civic

Devino susținător

Viitorul societății noastre constă în dezvoltarea și interacțiunea diferitor categorii de grupuri sociale, care-și asumă responsabilitatea atît pentru viitorul său dar și al statului. Cu cît mai multe și mai diverse vor fi aceste legături - șansele pentru un viitor prosper al Moldovei - vor fi mai mari. Reieșind din aceste considerente, am renunțat la formala separare a membrilor Congresului Civic de restul cetățenilor. Dimpotrivă, contăm pe diversitatea interacțiunilor pe diferite dimensiuni cu cetățenii care au aceeași opinie. Astfel, daca împărtășiți viziunile noastre, sunteți solidari cu opiniile Congresului Civic, dar nu sunteți pregătit de a va asuma responsabilitățile membrului de partid, puteți deveni susținătorul nostru. În calitatea de susținător puteți participa in acele acțiuni social-politice care vă prezintă un interes. Din partea d-stră, în calitate de susținător, beneficiați de posibilitatea de a înainta orice inițiativă în cadrul adunărilor și acțiunilor Congresului Civic. Totodată sunteți liber dispuși în vederea prezenței personale în cadrul acțiunilor de partid și în calitate de susținător nu sunteți împovărat cu nici o obligațiune.

Pentru a deveni susținător
Congresul Civic, completați câmpurile de mai jos

*Sex:
Domiciliul:

С положением Устава и Программы Партии коллективного действия - Гражданский конгресс ознакомлен, а также согласен на обработку указанных мною персональных данных.

Câmpuri cu*, sunt obligatorii pentru completare

Aderă la Congresul Civic

Noi, Congresul Civic, suntem convinși că politica veritabilă - fie ea din perspectiva puterii sau a opoziției poate și trebuie să se bazeze exclusiv pe încadrarea masivă a cetățenilor în procesul decizional în vederea rezolvării problemelor de diferit nivel. Suntem încrezuți în faptul că cetățenii prin autoorganizare sunt capabili de a influența activ si pozitiv asupra oricărei guvernări. Dacă împărtășiți convingerile noastre, sunteți determinați in participarea transformării Republicii Moldova într-un stat modern și social, unde economia este îndreptată nemijlocit spre dezvoltarea umană, atunci locul vostru este in rândurile noastre. Alăturarea la Congresul Civic este posibilă prin depunerea personală a cererii. Aderarea la partid este posibilă în urma hotărârii uneia din organizațiile primare. Ancheta aderantului la partid poate fi completată chiar acum. După completarea acesteia, cu d-stra va lua legătura reprezentatul organizației de partid din regiunea d-stră. 


Pentru a adera la
Congresul Civic, completați câmpurile de mai jos

*Sex:
Domiciliul:
*Ați fost/ sunteți membru a altor partide?
Date de contact:

С положением Устава и Программы Партии коллективного действия - Гражданский конгресс ознакомлен, а также согласен на обработку указанных мною персональных данных.

Câmpuri cu*, sunt obligatorii pentru completare