(Video) Iurie Muntean i-a reproșat Pro TV modul în care a reflectat marșul „Calea Dreptății”: „O insultă la adresa miilor de cetățeni care au participat la marș”

„Vă comportați ca un fel de Accent TV al socialiștilor”. Reproșul a fost făcut de membrul comitetului executiv politic al „Congresului Civic” Iurie Muntean în cadrul dezbaterilor de la postul de televiziune Pro TV Chișinău, după ce ultimul a reflectat marșul de duminică al comuniștilor și socialiștilor, prezentând imagini surprinse la marșul celor incoruptibili „Calea Dreptății” organizat sâmbătă de către Partidul Acțiunii Comune.

„În reportajul de azi despre marșul socialiștilor și comuniștilor „Pentru Moldova”, în frunte cu Voronin și Dodon, au fost demonstrate secvențe ale marșului celor incoruptibili „Calea Dreptății” al Partidului „Congresul Civic”. În loc de Dodon și Voronin, pe ecran au apărut Tkaciuk și Muntean. O insultă atât la adresa partidului „Congresul Civic”, cât și la adresa mea personală și a domnului Mark Tkaciuk”, a menționat în timpul dezbaterilor Iurie Muntean.

Mai mult decât atât, potrivit candidatului la funcția de deputat din partea Congresului Civic, în reportajul de sâmbătă, despre marșul celor incoruptibili „Calea Dreptății” al Congresului Civic, de la Pro TV a fost promovată „ideea remunerării miilor de participanți la marș”, ceea ce politicianul a catalogat-o drept „o insultă prin definiție la adresa miilor de cetățeni care au participat la marș”.

„Pro TV Chișinău se comportă în asemenea cazuri ca un fel de Accent TV al socialiștilor și…”, a reușit să spună Iurie Muntean, moment în care transmisiunea live a dezbaterilor s-a întrerupt pentru câteva clipe.

Ulterior, moderatoarea dezbaterilor Lorena Bogza a spus că nu-l poate contrazice pe Iurie Muntean pentru că „nu știu despre ce este vorba”. La fel, ea a spus că „și cronometrul s-a speriat de ceea ce ați spus Dvs.”, astfel încât acesta nu a mai vrut să funcționeze. Astfel, ea nu i-a permis candidatului Congresului Civic să-și ducă ideea până la capăt.

Лента новостей