A avut loc cea de a IV-a Plenară a Comitetului Central al Partidului Acțiunii Comune – Congresul Civic

La data de 5 august a avut loc cea de a IV-a Plenară a Comitetului Central al Partidului Acțiunii Comune – Congresul Civic.

S-a discutat pregătirea organizatorică a Congresului Civic pentru Alegerile Locale Generale, care vor avea loc pe 5 noiembrie 2023.

Congresul Civic va înainta candidați pentru funcția de primar și pentru consiliile locale în mai multe orașe ale Republicii Moldova, inclusiv cele mai mari urbe – Chișinău, Bălți, Cahul, Soroca, Orhei.

Candidații din partea Congresului Civic sunt destul de tineri, dar în același timp împliniți și cunoscuți pe plan local. Reprezentând noua generație de administratori și politicieni, candidații din partea Conrgesului Civic deja au reușit să realizeze biografii, ce dau dovadă de înalte calități personale, morale, organizatorice și profesionale.

De asemenea, Plenara Comitetului Central a aprobat candidatul pentru funcția de primar general al Chișinăului. Acesta este Mihail Poleanschi, chișinăuean, membru al Comitetului Executiv, liderul organizației municipale a Congresului Civic din Chișinău, deputat în Parlamentul Republicii Moldova în legislaturile XV, XVII și XIX, antropolog, jurnalist.

Mihail Poleanschi
Mihail Poleanschi

Лента новостей