Alexei Tulbure despre dosarul intentat pe numele lui Marc Tkaciuk: Sper că acest atac stupid va fi oprit de procuratura generală în cel mai apropiat timp

Fostul deputat în parlamentul RM, ambasadorul RM în cadrul Organizației Națiunilor Unite Alexei Tulbure a comentat dosarul penal intentat pe numele unuia din fondatorii Partidului acțiunii comune Congresul Civic Marc Tkaciuk.

“În acest caz uneltiștii din arcul guvernamental, din procuratură și de unde or mai fi, au dat-o serios în bară. Îl cunosc pe Mark Tkachuk de aproape 40 ani: mi-a fost coleg de grupa la facultate, in 1997 împreună am fondat Școala Antropologica Superioară”, a declarat Tulbure.

Potrivit acestuia, el cunoaște despre Școală totul: „Cunosc că acest proiect sens economic nu a avut niciodată. Cunosc că Tkachuk a dus de acasă la Școală pe parcursul multor ani pentru ca Școală să-și continue activitatea. Școala Antropologică a fost o pornire altruistă, un proiect absolut necomercial. Să-l învinuești pe conducătorul instituției necomerciale că nu a plătit nu știu ce impozite este o absurditate. Un abuz! O sfidare a bunului simț. Sunt convins (mai degrabă sper foarte mult) că acest atac stupid va fi oprit de procuratura generală in cel mai apropiat timp” – a scris Alexei Tulbure pe pagina sa de Facebook.

Лента новостей