Iurie Muntean: Moldova este plină de nedreptăți

Partidul Acțiunii Comune — «Congresul Civic» a organizat pe 12 iunie la Ocnița acțiunea de protest „Parlament incoruptibil – o demnitate comună”. La acțiune au participate sute de cetățeni, inclusiv candidații din partea formațiunii politice la funcția de deputat, activiști, susținători, activiști civic și locuitorii orașului.  

Participanții acțiunii de protest au scandat «Ajunge cu jaful cinic! Vine Congresul civic!»,  «Ocnița!»,  «Окнице – жизнь! Окнице – справедливость!» [Echitate pentru Ocnița!],  «Вор должен сидеть в тюрьме!» [Hoții la dubă],  «Продажным депутатам – пожизненное! Продажным судьям – пожизненное!» [Detenție pe viață pentru deputați corupți! Detenție pe viață pentru judecători corupți], «Ajunge cu jaful cinic! Vine Congresul civic!». Activiștii au înmânat orășenilor ziare și i-au familiarizat pe toți doritorii cu programa electorală — «Planul celor cinci modernizări»

Membrul Comitetului Executiv al partidului, Iurie Muntean, a declarat pentru jurnaliști că Partidul Acțiunii Comune — «Congresul Civic» este singura formațiune politică care a prezentat un plan bine determinat pentru restabilirea activității normale a activității instituțiilor de stat, a identificat cele mai critice domenii sociale și a propus soluții reale și realizabile, care au fost dezbătute cu reprezentanții tuturor regiunilor din Moldova. 

Лента новостей