Iurie Muntean: «Noi nu vorbim despre mărunțișuri și prostii, noi vorbim despre planuri și strategii, despre visuri»

Congresul Civic este unicul partid care se bazează pe Planul de acțiuni pentru a scoate țara din criză. Despre acest lucru a declarat membrului Comitetului Executiv al Congresului Civic, Iurie Muntean. 

«Spre deosebire de alte partide, noi vorbim despre planuri, strategii, obiective, visuri. Noi suntem unicul partid care are Planul de acțiuni cu direcții și instrumente clare», a declarat membrul Comitetul Executiv al Congresului Civic. 

El a menționat că formațiunea politică și-ar dori să intre în competiții și lupte dintre agende politice. Însă, potrivit lui Muntean, Congresul Civic are dușmani, dar nu are oponenți. 

«Cu părere de rău, condițiile în care Planul de acțiuni urmează a fi realizat sunt foarte grele. Noi suntem 2 milioane, dintre care 700 mii sunt de pensionari și  900 mii de lucrători. Patru pensionari la cinci lucrători. Tendința este  că peste cinci ani vom ajunge la coeficientul 1:1. Asta e colaps. Noi suntem nevoiți să producem miracole, altă soluție nu avem», a conchis Muntean. 

Лента новостей