Iurie Muntean: Opoziția, care pretinde că ar fi unica activă este o batjocură

«Am ajuns la o situație când puterea este o ocară, iar opoziția, care pretinde a fi unica activă este o batjocură», a declarat membrul Comitetului executiv al Congresului Civic Iurie Muntean în cadrul platformei de discuții „Agenda comună”.

Potrivit lui Muntean, puterea și opoziția deja au format de facto un tandem. Maia Sandu își nutrește legitimitatea în ochii partenerilor de dezvoltare, arătând cu degetul la criminalul Șor, acesta la rândul său se îndreptățește în ochii cetățenilor, arătând la rezultatele guvernării Maiei Sandu și partidului PAS.

„Pe de o parte, avem PAS-ul fără viziuni și planuri, iar, pe de altă parte, o forță criminală, care cu nerușinare parazitează pe sărăcie”, a mai adăugat el.

Prin urmare, activitățile de coordonare ale partidelor de opoziție veritabilă, cu oameni cu biografii, dar nu cu CV-uri bifate și bărbuțe îngrijite sunt foarte binevenite. Oameni, care au ce spune și propune. Noi trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a forma un spațiu comun cu agende politice adevărate și pragmatice.

Лента новостей