Iurie Muntean: Partidele Șor și PDM trebuiesc scoase în afara legii

Congresul Civic este gata să coopereze cu diferite forțe politice, care împărtășesc scopurile și viziunile partidului, cu excepția a două formațiuni politice: PDM și partidul «Șor». Despre acest lucru a declarat membrul Comitetului Executiv al СС, Iurie Muntean. 

Astfel, potrivit lui Muntean, Congresul Civic este determinat să colaboreze cu orice forță politică care este capabilă de a implementa Planul de acțiuni, pentru a depăși criza cu care se confruntă Moldova.  Însă el a precizat că formațiunea politică nici într-un caz nu va coopera cu două partide: PDM și partidul «Șor». 

«Partidul democrat este unul criminal și urmează scos în afara legii. Mai mult decât atât, al a fost scos în afara legii prin Declarația Parlamentului cu privire la recunoașterea caracterului captiv al statului Republica Moldova. Doar că acest document a fost dat uitării», a declarat Muntean. 

Membrul Comitetului Executiv a mai adăugat, că și partidul «Șor» trebuie scos în afara legii: «Această formațiune este o grupare criminală, care a contribuit la procesul de degradare a tuturor relațiilor politice din Moldova. Noi de-a lungul anilor vom fi nevoiți să depășim consecințele activității acestui partid». 

Лента новостей