Mark Tkaciuk: Politicienii moldoveni joacă pe fricile oamenilor

Adevărații politicieni sunt cei care trebuie să-și încarce rucsacul cu „pietre” sau altfel spus responsabilitate. Și cu acest rucsac în spate să urce pe munte. Despre aceasta a declarat candidatul la funcția de deputat din partea „Congresului Civic” Mark Tkaciuk, în cadrul unui interviu pentru portalul din Bălți NordNews.

Ei trebuie să ducă această sarcină grea în pofida unei rezistențe colosale, să înoate împotriva cursului apei și să ducă oamenii în urma lor. Iată aceștia sunt adevărații politicieni”.

Exploatarea fricilor și fobiilor umane, este convins Mark Tkaciuk, este cea mai lașă acțiune care poate exista. O astfel de politică se termină foarte rapid.

„Totuși, politicienii noștri pun în joc acete teme care au succes în societate. Sunteți disidenți ai COVID? Haideți să mizăm pe asta. Tema copiilor de culoare la fel a mers bine? Haideți să mai pedalăm pe ea! Apoi ne vom cere scuze. Țicu a reușit cu bătrânele rusofone, uite câe like-uri are! Înseamnă că și această temă e bună! Haideți să o mai pompăm”.

Лента новостей