Muntean: Am votat pentru cei care au un plan de acțiuni pentru fiecare zi în următorii patru ani

Membrul comitetului executiv politic al „Congresului Civic” Iurie Muntean, primul în lista formațiunii la funcția de deputat, și-a exercitat dreptul de vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate pentru ceea ca Republica Moldova să aibă un viitor previzibil și o înțelegere clară a pașilor care trebuie întreprinși pentru ca țara să nu se scufunde în criză și catastrofă.

„Am votat pentru 99% din cetățenii Moldovei, pentru oamenii muncii, pentru bătrâni, pentru femei și copii, pentru speranță, pentru un viitor previzibil, pentru toată țara. Sunt convins că avem viitor, avem un viitor previzibil în condițiile în care la guvernare vor veni oameni care au un plan de acțiuni, care știu cu exactitate ce trebuie să facă în fiecare zi din următorii patru ani”, a declarat politicianul.

„Congresul Civic” participă la alegeri cu „Planul celor cinci modernizări”, un document complex de restaurare a funcționalității instituțiilor de stat, oferire a unui ajutor concret celor vulnerabili, stoparea depupulării țării și un răspuns eficient și activ pentru diverse provocări care stau în fața Moldovei.

Facebook – https://www.facebook.com/CongresulCivic

Telegram – https://t.me/CongresulCivic

Instagram – https://instagram.com/congresul_civic

Лента новостей