«Noi vom schimba trend-ul dezastruos». Congresul Civic primul a aprobat lista candidaților pentru alegerile parlamentare

La data de 12 mai a avut loc Comitetul Republican al Partidului Acțiunii Comune Congresul Civic. Chestiunea principală a ordinii de zi a fost întocmirea listei candidaților la funcția de deputat în Parlament, la alegerile parlamentare anticipate. 

Lista aprobată include 101 candidați la funcția de deputat. Printre ei se regăsesc economiști, reprezentanți ai societății civile, mediul științific, jurnaliști și publiciști, reprezentanți al Administrației Publice Locale, pedagogi și medici. În jur de 60 la sută din listă sunt reprezentanți regionali. Majoritatea candidaților la funcția de deputat au fost înaintați la recomandarea comitetelor raionale ale Congresului Civic. 

Noi participăm la alegerile parlamentare anticipate pentru a schimba situația dezastruoasă spre care se îndreaptă țara noastră. Viitorul Parlament trebuie să rezolve problemele nemijlocit-stringente a cetățenilor țării noastre. Această tendință, cu mare regret, a fost neglijată de foștii deputați în ultimii 10 ani. 

Congresul Civic este unica formațiune politică care a reușit să îndrepte vizorul asupra problemelor societății moldoveneștii, precum și să propună Planul de Acțiuni la rezolvarea acestora. 

Reamintim că, în vederea dezbaterii Programului celor Cinci Modernizări propus de Congresul Civic, au fost invitați la discuție toate partidele politice din Republica Moldova, însă apelul nu s-a soldat cu vreun răspuns ce ar manifesta un oarecare interes constructiv. Republica Moldova nu mai dispune de timp pentru politicienii care vin la putere în lipsa unui plan concret de acțiuni.

Лента новостей