Candidat la funcția de deputat Anastasie Pavlov: pedagog, demnitar public

„Nu mai pot tolera mizeria care predomină, batjocora față de cetățeni, închiderea școlilor și a spitalelor”.

„M-am început cariera în calitate de colaborator științific superior la Muzeul național de istorie al Republicii Moldova.Am lucrat în calitate de profesor de istorie la școala medie incompletă Plop.

Între anul 1990-2013 am activat în calitate de primar al satului Plop. Am fost sub-prefect al jud. Edineț.În anii 2003-2015 am deținut funcția de Președinte al r-lui Dondușeni. Am activat ca asistent al deputatului în Parlamentul Republicii Moldova.

Am aderat la Congresul Civic cunoscând profesionalismul, omenia, principialitatea, modestia colegilor care sînt fermi în dorința de a face schimbări spre bine avînd un plan concret de dezvoltare socio-economică a statului moldovean.

Congresul Civic este totalmente diferit de alte partide pentru faptul că au un plan concret de dezvoltare și scoatere din criza în care se află statalitatea moldoveană. Am hotărît să candidez pentru ca nu mai pot tolera mizeria care predomină, batjocora față de cetățeni, închiderea școlilor și a spitalelor.

Ca Presedinte de raion nu am permis închiderea nici unei școli, grădinițe ori instituții medicale. Toate acțiunile mele au plecat din dragoste pentru statul moldovean, pentru locuitorii lui, de asta îmi doresc să contribui la construirea unui viitor prosper pentru aceștia. Doresc ca raionul Dondușeni să revină la hotarele lui mai vechi, iar localitățile să fie asigurate cu apă potabilă și canalizare. De asemenea îmi doresc terminarea gazificării tuturor localităților din raion. În aceșați timp îmi voi dedica activitatea de viitor rezolvării problemelor ecologice, cu care se confruntă întreaga Moldovă”.

Лента новостей