Candidatul la funcția de deputat din partea Congresului Civic, Vitalie Blanari: Corupția este cancerul statului Moldovei

Candidatul la funcția de deputat din partea Congresului Civic, Vitalie Blanari, absolvent al Universității Tehnice din Moldova, specialitatea Inginerie și Managementul Instalațiilor Frigorifice: 

«Am ales să fac parte din echipa partidului Congresul Civic deoarece după părerea mea e unicul partid care poate stopa exodul populației din țară și care prin programa sa de acțiune poate restarta R. Moldova, și de a oferi cetățenilor un înalt nivel de trai. Pentru a aduce vocea poporului am decis sa candidez la funcția de deputat in parlamentul R.Moldova. 

Moldova e țara care are viitor prosper, dar pentru asta e nevoie de acțiuni aspre și concrete in toate ramurile social-economice a țării. Una dintre acțiuni fiind conlucrarea productivă si eficace la nivel local a APL-lui si societatea civilă.

Problema de importanță națională a devenit corupția in toate sferele de activitate, «cancerul» R. Moldovei. Pentru asta e nevoie ca majoritatea să se unească si împreună sa-i oprească pe cei care, ani in șir,  se îmbogățesc pe seama necazurilor întregii țări».

Лента новостей