Congresul Civic este prezent practic in toate raioanele Republicii Moldova

Partidul Congresul Civic continuă să-și extindă și să-și consolideze rândurile. La ziua de azi tânăra formațiune politică are oficii teritoriale în toate regiunile țării și mai mult de jumătate din raioane ale republicii.

«Congresul Civic crește și se dezvoltă. Noi deja am acoperit peste o jumătate din raioanele țării, suntem mii și mii. Mergem înainte și în niciun caz nu admitem gândul să ne oprim», a declarat membrul Comitetului Executiv al Congresului Civic, Iurie Muntean, în cadrul unei intervenții live pe Facebook.

Astfel, Congresul Civic este prezent în toate regiunile țării și în peste o jumătate din raioanele Republicii. Steagurile roșii ale formațiunii politice a fost arborate în raioanele Dondușeni, Rîșcani, Fălești, Glodeni, Florești, Briceni, Bălți, Drochia, Ocnița, Edineț, Hîncești, Orhei, Criuleni, Ungheni, Cahul, Taraclia și Comrat. 

Urmează să-și deschidă ușile oficiile teritoriale ale Congresului Civic în Soroca, Șoldănești, Basarabeasca și Dubăsari. 

Organizațiile raionale al Congresului Civic au reușit să adune mii de cetățeni din Moldova, uniți de scopuri și valori comune, precum umanizm, echitatea socială și solidaritatea. În timpul ultimei luni au fost constituite zeci de organizații primare de partid.  Astfel, doar în raionul Fălești în timpul săptămânii au fost constituite cinci organizații primare de partid: în localitățile Pompa, Natalievca, Ilenuța, Răuțel, Hîncești (satul din raionul Fălești).

Totodată, la moment în toată Republica activiștii formațiunii politice continuă să distribuie pliante și să se întâlnească cu alegătorii. 

În pofida faptului că partidul Congresul Civic este un partid tânăr, formațiunea politică este determinată să lupte pentru putere, pentru a aduce Republica Moldova în albia normalității.

Лента новостей