Congresul Civic: Noi pledăm ferm și consecvent pentru dreptul categoric al fiecărei locuitoare a Moldovei la un trai decent și fericit

Partidul Congresul Civic adresează cele mai sincere felicitări tuturor doamnelor din Moldova cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii! Această sărbătoare minunată este plină de o căldură sufletească deosebită și de un respect profund.

Congresul Civic pledează ferm și consecvent pentru oportunități egale pentru femei, pentru echitate socială și dreptul categoric al fiecărei locuitoare a Moldovei la un trai decent și fericit. Fără implementarea acestor puncte de orientare fundamentale, femeile vor continua să fie nu numai un sex slab, dar și o majoritate dezavantajată a cetățenilor noștri, continuând să resimtă toate dificultățile ce țin de instabilitate, sărăcie și violență.

De aceea noi suntem siguri că în schimbul unei degradări totale ar trebui să vină o nouă politică socială. Numai în acest mod vom reuși să scutim femeile de lipsuri și să-i garantăm încrederea în ziua de mâine. Femeile trebuie să aibă nu numai dreptul formal, dar și oportunitatea reală să învețe și să se afirme din punct de vedere creativ, să nască și să educe copii sub protecția statului, să apere și să crească bogăția țării noastre.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, Congresul Civic exprimă recunoștința profundă concetățenelor noastre minunate pentru susținere, pentru optimism și dedicare, pentru încrederea eroică în forțele proprii. Vă adresăm cele mai sincere cuvinte pentru tot ceea ce faceți pentru societate, pentru cei dragi și apropiați.

Dorim din toată inima femeilor din Moldova cât mai multă sănătate, bună dispoziție, inspirație și realizarea tuturor dorințelor!

Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic,

8 martie 2021

Лента новостей