Locuitorii din Ocnița au încredere în „Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic”

Sute de oameni în frunte cu reprezentații „Partidului Acțiunii Comune – Congresul Civic” au organizat ieri la Ocnița o acțiune de protest numită „Parlament incoruptibil – o demnitate comună”. Manifestanții au declarat că cetățenii Republicii Moldova merită o viață demnă, în care nu există politicieni corupți. Aceștia au scandat „Alegere există – Congresul Civic!”, „Ajunge cu jaful cinic! Vine Congresul civic!”, relatează NordNews.

La acțiune au participat sute de cetățeni, activiști civici, dar și susținători ai „Partidului Acțiunii Comune – Congresul Civic”.

„Prin intermediul acțiunii de astăzi ne-am propus să transmitem societății să voteze „Congresul Civic” pentru că este un partid cinstit. Oamenii care fac parte din formațiune nu sunt implicați în scheme de corupție și n-au afaceri ascunse. Sunt oameni care își doresc ca R. Moldova să renască.”

„Congresul Civic este o idee nouă, o forță care trebuie să vină la putere și să se manifeste. ”

„Este unicul partid care are un plan de acțiune. Eu cred în ei.”

Locuitorii orașui Ocnița au susținut manifestația cu aplauze și au declarat că au încredere în echipa „Congresului Civic”, formată din oameni profesioniști și integri.

Vrem să avem o alegere clară, concretă, curată. Să vină oameni deștepți la conducere care să facă ceva pentru populați. Vrem să scăpăm de sărăcie, bandiți și de toți răii care au fost și sunt la noi la guvernare. Rugăm Congresul Civic să lupte și să câștigăm. Să vină la conducere și să facă ceva bun pentru populație.”

Viziunile lor îmi sunt dragi sufletului. Ei sunt singura noastră speranță. Acești oameni n-au călătorit dintr-un partid în altul, de aceea consider că viitorul le aparține. Ne punem mari speranțe în ei.”

„Eu îi susțin doar pentru că sunt bravo. Să le dea Domnul succes în tot ceea ce fac.”

Membrii Comitetului Executiv al „Partidului Acțiunii Comune – Congresul Civic” au declarat că și-au propus să schimbe în mod rapid și radical sistemul politic din țară, iar activitatea instituțiilor de stat va fi bazată pe principiile transparenței și responsabilității față de societate.

„Republica Moldova este plină de nedreptăți. Moldova a uitat ce înseamnă bunăstare. A uitat ce înseamnă interesul cetățeanului. Nu mai poate fi așa. Moldova poate fi altfel. Congresul Civiuc a venit în Ocnița ca să-i demonstreze cetățeanului că el are de ales: Congresul Civic”, a declarat Iurie Muntean, membrul Comitetul Exucutiv Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic

„Congresul Civic este o opțiune foarte bună pentru că suntem acel unic partid care are un plan de acțiuni bine structurat, bine pus pe toate domeniile. Congresul Civic este o opțiune foarte bună pentru viitorul acestei țări dar și pentru copii acestei țări. La noi planul de acțiune este fixat pe punctele sensibile cum ar fi: copii, persoanele în etate, mamele acestei țări care jumătate sunt aici și își plâng copii care au plecat forțat peste hotare, iar cealaltă jumătate de peste hotare plâng copii lor care au crescut cu persoane străine”,  a adăugat Tatiana Bujnița-Tricolici, membra Comitetul Executiv Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic.

„ Am venit la Ocnița pentru a arăta tuturor cetățenilor R. Moldova că pe 11 iulie când vor avea loc alegerile parlamentare anticipate aceștia să se gândească bine pentru cine vor vota, dar și să nu-i voteze pe cei care i-au trădat de nenumărate ori, pe cei care au trecut dintr-un partid în altul și care doar îi înșală”,  a conchis Zurab Todua, membrul Comitetul Exucutiv Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic

În buletinul de vot, „Partidului Acțiunii Comune – Congresul Civic” se află pe a doua poziție.

Sursa: NordNews

Лента новостей